Ravintola Oulu, suuren pohjoisen juureva ruokakulttuuri yhdistettynä raikkaisiin lappilaisiin makuihin, on saanut ansaitun aseman suomalaisten suosikkiravintoloiden joukossa. Pienessä kaupungissa, jonka sydän sykkii syvänä Pohjolan lämpimänä, Oulun gastronomia herättää makuhermot eloon unohtumattomilla elämyksillä.
Pohjois-Pohjanmaan alueen erityispiirteiden korostuminen Oulun ravintoloissa on seurausta alueen rikkaasta maaperästä ja ainutlaatuisesta ilmastosta. Jokainen osa-alue, oli se sitten merellä, metsässä tai viljelysalueilla, tarjoaa omanlaisensa tuoreuden, joka yhdistyy harmonisesti keittiössä muiden ainesosien kanssa luoden ainutlaatuisen gourmet-elämyksen.
Täällä etelän kävijä voi houkutella sisimmästään aitoa pohjoista tunnelmaa, metsien salaperäistä hiljaisuutta syvien järvien ja jääpeitteisten vuorien keskellä. Oulun ravintolat avaavat oven herkulliseen maailmaan, jossa villit marjat, puhdas lohi, poro ja riista, sekä paljon muuta, muodostavat juhla-aterian täynnä elämyksiä, joita ei voi löytää muualta.
Ravintola-alueen sydämessä, jokainen kulinaarinen kokeilija löytää jotain uutta ja innostavaa. Oulun ainutlaatuisten makucocktaisien harmonia on seurausta alueen lukemattomista ruoka-aineista, jotka yhdistyvät täydellisesti ja tarjoavat syvän makuelämyksen niille, jotka etsivät gastronomisia seikkailuja.
Mieleenpainuvan ruokamatkan päätteeksi, voit kokea helpotusta ja tyytyväisyyttä, joka ympäröi sinua, kun laskeudut makuhermojen vuoristoradan mläkeen maadoittavaan majaan. Oulun ravintolat tarjoavat kosketuksen avaruuden aarteisiin, kuten auringonkultaisten ruisleipäviipaleiden päällä lepääviin hapansilakoiden fileisiin tai aromikkaan poronkäristyksen keskelle upotettuun mustaherukkakastikkeeseen.
Kulinaristin taivas, Ravintola Oulu, tervetuloa kokemaan pohjoisen makujen sinfonia.
Lue lisää: ravintolaharald.fi